Malaysia > Classifieds in Malaysia > Services in Malaysia > Babysitter & Nanny in Malaysia
Results for Babysitter & Nanny 81 - 120 of 1064
 
October 03, 2014
FUN, PLAY , LEARN AND GROW TOGETHER’S BABYSITTER…To mothers who are busy work,Looking for day /night/monthly/weekly/daily/hourly Caring Babysitter and toddlers please refer here. Welcome to newborn babies and children.-weekdays daycare-time: 7am -7pm8am - 8pm -weekdays night care-time: 6pm - 7am -weekends or public holiday (hourly rate)start Time: 8am - 8pm- BABIES- provided healthy meals for above 6 month babies 3X per day- Milk powder please provide yourself- using napkin for caring babies skin to avoid rashes (if request)-before bath oil body massage 2X per week-nursery ...
 
 
October 03, 2014
menawarkan khidmat Pengasuh untuk kanak2 setahun keatas.di bukit angkasa, pantai dalam.(berhampiran bangsar south)hubungi/msg/whatsapp 017-3054035 Shahfinaz
 
bukit angkasa, pantai dalam
 
 
October 02, 2014
as salam...khimat pengasuh bayi..berminat/ingin bertanya.bole menghubungi sya dtalian/wassap...dno.0133650699..wktu mnjaga isnin-jumaat..bermula jan 2015
  • Babysitter & Nanny in Kuala Lumpur
 
sri permaisuri, sri permaisuri
 
 
October 02, 2014
Bayi : Rm300 SebulanUmur 1 tahun - 3 Tahun : Rm200 SebulanUmur 4 Tahun Dan Ke Atas : Rm 120 SebulanMaklumat Lanjut Sila Sms@Hubungi 0124778062 (Pn.Hasnah)Alamat :1392 Kampung Jawa ,13700 Perai ,Pulau Pinang .
 
 
khimat pengasuh
October 02, 2014
as salam..khimat pengasuh ..berminat/ingin bertanya..bole mghubungi/wassap..dno.0133650699..wktu mnjaga isnin-jumaaat..brmula jan 2015
  • Babysitter & Nanny in Kuala Lumpur
 
sri permaisuri, sri permaisuri
 
 
October 02, 2014
Bayi : Rm300 SebulanUmur 1 tahun - 3 Tahun : Rm200 SebulanUmur 4 Tahun Dan Ke Atas : Rm 120 SebulanMaklumat Lanjut Sila Sms@Hubungi 0124778062 (Pn.Hasnah)Alamat :1392 Kampung Jawa ,13700 Perai ,Pulau Pinang .
  • Babysitter & Nanny in Perai
 
Perai
 
 
October 01, 2014
Sy mencari babysitter/pengasuh yg bole tinggal bersama/ stay-in with us. Bilik disediakn / room provided. Gaji/pay 1K negotiable. Kriteria: love babies much & patience / tahap kesabaran yg tinggi. Menjg 2 anak / tk care of 2 child ( 3 months old + 3 yrs old , both girls). Interested/ berminat bole contact sy 0122168582 . 
  • Babysitter & Nanny in Kuala Lumpur
 
Desa petaling & ampang
 
 
October 01, 2014
(Versi Bahasa Melayu)Assalamualaikum. Selamat sejahtera.Anda Mencari pengasuh kanak-kanak sekitar Subang Jaya? Hubungi kami!Keterangan :1. Pengalaman : lebih 10 tahun.2. Umur Kanak-kanak : 2 tahun ke atas, tidak kira lelaki atau perempuan.3. Tempoh jagaan : pagi - petang, Isnin - Jumaat. (boleh dirunding)4. Bayaran : boleh dirunding.5. Kawasan jagaan : InsyaAllah selesa, kerana pengasuh mementingkan kualiti bukan kuantiti.6. Pengasuh beragama Islam.Hubungi Ibu saya, Mismeri di talian ...
  • Babysitter & Nanny in Subang Jaya
 
SS19, subang jaya
 
 
September 27, 2014
Saya seorang surirumah ada  menyediakan perkhidmatan menjaga kanak2 berumur 1tahun hingga 4 tahun di rumah area taman sri impian... 0189497075.. sila hubungi utk sebarang perbincangan
 
jalan kota tinggi, taman sri impian
 
 
September 27, 2014
Assalamualaikum,Saya sedang mencari Babysitter untuk menjaga anak perempuan saya yang berumur 2 tahun n bayi berumur 3 bln. Sy seorang guru yg bekerja d hospital tuanku jaafar, Isnin-Jumaat, kul 8 hingga 5 pm.Sila hubungi/sms saya dgn Kadar segera di talian 0194378345 atau email ke farah_iha@yahoo.com
 
taman sri kasih, senawang
 
 
September 25, 2014
Experienced available in Aman Puri Desa Satu, provide the best for ur child :) for more enquiries please contact 0123727502 Madam Ong 
  • Babysitter & Nanny in Kuala Lumpur
 
Kepong, Aman Puri Kepong
 
 
September 23, 2014
Nanny service available and I prefer taking care of toddler from 4 to 10 years old. Experienced, caring and living in a clean and maintained environment. If you're looking for someone to take care of your precious ones, you may contact me.
 
Jalan Nuri, bandar putra
 
 
September 23, 2014
Nanny service available and I prefer taking care of toddler from 4 to 10 years old. Experienced, caring and living in a clean and maintained environment. If you're looking for someone to take care of your precious ones, you may contact me.
  • Babysitter & Nanny in Kulai
 
Jalan Nuri, bandar putra
 
 
September 23, 2014
Hi i am Victoria and a fulltime housewife here willing to babysit either boy or girl. Part-Time also welcome.My place is situated at Nusa Sentral, which is close to Nusa Idaman,/Gelang Patah accessible to  Colombia Hospital, Lego Land, Newcastle University 5mins drive to 2nd Link Tuas, Jusco, Tesco, Giantt, Kip Mart ,and etc. Interested parties please contact me email: or call me at 0146142541.
 
nusa idaman / gelang patah, nusa sentral
 
 
penjaga bayi dan kanak-kanak
September 23, 2014
ANDA MEMERLUKAN PENJAGA Bayi dan KANAK-KANAKHUBUNGI SAYA SEKARANG WASSAP PUN BOLEH JUGA MENGAMBIL TRANSIT UTK KANAK-KANAK...0192194882  IJAH (AREA SERENDAH)....
 
48200, RAWANG
 
 
September 19, 2014
KEPERLUAN - Wanita sahaja - Perwatakan berhemah tinggi, akhlak dan kesihatan yang baik- Berusia dalam 30-40 tahun - Bertanggung-jawab, boleh dipercayai dan menepati masa - Berketerampilan kemas, bersih dan wangi - Suka kanak-kanak - Mesra, penyayang & penyabar - Tiada rekod jenayah - Pengasuh berpengalaman dialu-alukan   KETERANGAN KERJA - Menjaga kanak-kanak berumur 3 bulan ke atas (tidak melebihi 2 orang) - Waktu bekerja: 7am -7pm - Berkerja 5 hari seminggu (Isnin - Jumaat) - Bayaran boleh di bincangkan - Bertempat di Mutiara Damansara   Jika berminat sila telefon 019-225 8036 ...
 
Damansara Perdana, Mutiara Damansara
 
 
September 18, 2014
Salam 1 Malaysia. Disini saya ingin menawarkan khidmat Mengasuh bagi parents yg sibuk bekerja. Saya sedia terima baby seawal baru lahir hingga ke usia 5 tahun.Masa jagaan : Parents hantar Malam Ahad dan ambil anak balik pada Hari Jumaat. Baby akan tinggal dengan saya sepanjang 5 hari akan diberi makan,susu (provided by parents), dan pendek kata dijaga seperti anak sendiri.Upah lebih murah dari pasaran sekarang. Dari RM 800.00 sebulan.Jika hantar balik hari upah seperti biasa 10 jam bekerja setiap hari (Isnin hingga Jumaat) RM 250 Sebulan keatas.Jika berminat call Kak Noor 013 3600 379. ...
 
pekan semenyih, pekan semenyih
 
 
September 18, 2014
Salam. Saya perlukan pengasuh anak perempuan saya setahun 4 bulan. Bermula september hingga disember 2014 sahaja. Tempat: sama ada presint 9, 8, 14, 15, 17, 18Nak cari pengasuh yang jaga budak sikit je bawah 5 orang. Rumah yang selesa dan tak sempit. Baik hati dan penyayang, jaga macam anak sendiri.Kalau baik hati, call saya Iqbal 013-7846981. Terimas ya ;)
 
Jalan P14H, Presint 14
 
 
September 18, 2014
 Need someone to take of your child?Don"t know how? Who to leave your child with?No worries! I am here.. be it rain or shine, day or night. Hourly/daily/weekends.Just call me and I'll be there.
  • Babysitter & Nanny in Kuala Lumpur
 
 
 
September 17, 2014
Hi All, I am looking for a good malay nanny/babysitter for my baby 7 month and 2.5year son Preferably 5 days/week Preferred location: USJ6 Any recommendation and advice are highly appreciated. Thanks in advance, min
  • Babysitter & Nanny in Subang Jaya
 
usj 6/2b, usj 6
 
 
September 15, 2014
saya seorang suri rumah Menyediakan khidmat menjaga kanak - kanak di sungai buloh. sila hubungi Pn. normaizura (014-5425793)
 
sungai buloh, Sungai Buloh
 
 
September 15, 2014
saya mencari pengasuh untuk anak saya berusia 4bulan dalam masa terdekat ini,sekitar sungai buloh dan area damansara. Kepada yang berminat boleh hubungi saya 0175812695_atira. 
  • Babysitter & Nanny in Petaling Jaya
 
damansara, Sungai Buloh
 
 
September 14, 2014
I am provide Babysitter service at Taman  Desa ,Jalan Klang Lama from 8.00a.m.- 6.30p.m.pls call Mrs Soo 017-267693
  • Babysitter & Nanny in Kuala Lumpur
 
Jalan Klang Lama, Taman Desa
 
 
September 14, 2014
I provide babysitter service at Taman Desa, Old Klang Road. From 8am-6.30pm (Mondays to Fridays ONLY)If interested, please call 0172676993 (Mrs Soo) 
  • Babysitter & Nanny in Kuala Lumpur
 
 
 
September 12, 2014
Salam. Saya menyediakan perkhidmatan asuhan bayi dan kanak2 di rumah saya dipekan Semenyih, Selangor. Masa jagaan adalah mengikut keperluan ibu bapa(Isnin - Jumaat).Menerima bayi seawal usia baru lahir dan keatas. Transit juga diterima.Pengangkutan ke sekolah di sediakan juga (jika perlu). Berpengalamanmengendali bayi.Rumah bersih dan persekitaran yang senyap dilengkapi penghawa dingin dan airpanas.Tempat terhad. Hubungi Kak Noor 013 3600 379. JGN SMS.
  • Babysitter & Nanny in Semenyih
 
kg tanjung, pekan semenyih
 
 
September 11, 2014
Lokasi Pengasuh terletak di Taman Tuanku Jaafar fasa 2-Pengasuh tidak mempunyai kanak-kanak lain dibawah jagaannya-Pernah menjadi pengasuh sejak tahun 1994-Pengasuh berumur 50an,(anak-anak pengasuh sudah bekerja dan sorng tgal asrama)-----Ciri-ciri kanak -kanak yang dikhendaki : Bukan BAYI,boleh hantar adik beradik sekali  Untuk pertanyaan sila hubungi Pn.shidah ditalian 013-6433382/0132530538(Pengasuh tidak mengambil ramai kanak-kanak kecuali adik beradik)SIAPA CEPAT die dapat...
  • Babysitter & Nanny in Seremban
 
sungai gadut, Taman Tuanku Jaafar
 
 
September 11, 2014
Assalam..Sy surirumah sepenuh masa menyediakan khidmat mengasuh bayi/kanak2 di rumah sy di Magnaville condo(berhampiran hospital selayang)..Terhad untuk seorang bayi/kanak2 sahaja..berminat boleh hubungi (Pn Suzana - 0122512530).
 
Magnaville Condo, selayang
 
 
September 10, 2014
saya memerlukan pengasuh bagi bayi 2 bulan bagi bulan Januari 2015 - Februari 2015.  Pengasuh  yang sayang kan bayi dan anak-anak.
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
3/1, Presint 15H
 
 
September 09, 2014
Assalamualaikum,Saya sedang mencari babysitter untuk menjaga anak lelaki saya yang berumur 1 tahun 2 bulan. Babysitter yang dicari perlu memiliki ciri2/sifat2 seperti berikut :-1) bersikap penyayang 2) Jujur dan amanah3) Mengutamakan keselamatan bayi/kanak2 di bawah jagaannya3) mengamalkan persekitaran rumah yang bersih dan harmoniSaya seorang ibu yang bertoleransi, bekerja di KL, Isnin-Jumaat, 7am-6pm.Kalau boleh, babysitter yang dicari tidak memiliki kanak2/bayi lain di bawah jagaannya.Sila hubungi/sms saya dgn kadar segera di talian 0197900084 atau email ke ...
  • Babysitter & Nanny in Seremban
 
Precint 4, Bandar Warisan Puteri
 
 
September 08, 2014
Salam, sy sedia menerima kanak2 2 tahun keatas dan transit. Bermula Nov 2014. Rumah saya di seksyen 8, Shah Alam. Sila text/whatsapp sy di 012-2446192
  • Babysitter & Nanny in Shah Alam
 
Seksyen 8, Shah Alam
 
 
looking for babysitter
September 05, 2014
FUN, PLAY , LEARN AND GROW TOGETHER’S BABYSITTER…To mothers who are busy work,Looking for day /night/monthly/weekly/daily/hourly Caring babysitter and toddlers please refer here. Welcome to newborn babies and children.-weekdays daycare-time: 7am -7pm8am - 8pm -weekdays night care-time: 6pm - 7am -weekends or public holiday (hourly rate)start Time: 8am - 8pm- BABIES- provided healthy meals for above 6 month babies 3X per day- Milk powder please provide yourself- using napkin for caring babies skin to avoid rashes (if request)-before bath oil body massage 2X per week-nursery ...
  • Babysitter & Nanny in Subang Jaya
 
usj 16/7
 
 
looking for babysitter day or nite
September 05, 2014
FUN, PLAY , LEARN AND GROW TOGETHER’S BABYSITTER…To mothers who are busy work,Looking for day /night/monthly/weekly/daily/hourly Caring babysitter and toddlers please refer here. Welcome to newborn babies and children.-weekdays daycare-time: 7am -7pm8am - 8pm -weekdays night care-time: 6pm - 7am -weekends or public holiday (hourly rate)start Time: 8am - 8pm- BABIES- provided healthy meals for above 6 month babies 3X per day- Milk powder please provide yourself- using napkin for caring babies skin to avoid rashes (if request)-before bath oil body massage 2X per week-nursery ...
  • Babysitter & Nanny in Subang Jaya
 
USJ
 
 
September 05, 2014
Salam..Saya ingin mencari pengasuh untuk anak saya yg berumur setahun 4 bualn. (Lelaki)Kalau boleh di kawasan rumah saya juga..macallum, georgetown.Diperlukan dalam kadar segera.. boleh hubungi saya di 0124714629 atau whatapps 01121499375. Tq-siti-
 
pangsapuri pelangi, lintang macallum 2
 
 
September 03, 2014
Dear Parent'sLooking for some to look after your kids while you away to work?We are providing baby sister service for those parents living Bandar Country Homes, Rawang.Clean, Safe, Experience and Pets Free environment.New born babies until 12 years are welcome.Interested do contact us for more information at H/P: 017 3096919. Tq
  • Babysitter & Nanny in Rawang
 
Jalan Desa, Bandar Country Homes
 
 
September 03, 2014
We require a babysitter/nanny on all working days for our 1 year old daughter from 8 AM to 5 PM.Please contact on 01124306266 or 0175033384 if available
 
 
August 30, 2014
Hi ,i am Joey a 13 year old girl ,i am at taman pelangi johor bahru,i am having my school holiday i also have experience of taking care baby.if you need more details contact me 0137228138.
  • Babysitter & Nanny in Johor Bahru
 
taman pelangi johor bahru, johor bahru taman pelangi
 
 
August 30, 2014
Babysitting provided at puchong jaya...Trust worthy, loyal, loving and friendly with children....Provide babysitting for normal childen and special needs children with autism at my home...If you are interested or even want to know further, kindly contact MS.RINA (0176128027)....Till we meet again....
  • Babysitter & Nanny in Petaling Jaya
 
jalan pipit, Puchong Jaya
 
 
August 29, 2014
Salam. Saya memerlukan pengasuh untuk menjaga anak saya (2 bulan) area Presint 9, Putrajaya atau kawasan berhampiran dengannya. Saya bercadang untuk menghantar anak saya bermula Oktober 2014 ini. Sekiranya ada kekosongan, boleh hubungi saya untuk perbincangan lanjut. Terima kasih.
  • Babysitter & Nanny in Putrajaya
 
fasa 7, Presint 9
 
 
August 27, 2014
mencari pengasuh bayi untuk menjaga anak saya (3 bulan) bermula November 2014*Wanita muslim , preferably suri rumah*rumah selamat , tiada perokok*Hanya jaga weekdays, office hour only.*Berminat sila hubungi Syuhada : 0127354987
 
Apartment Kinabalu
 
 
August 24, 2014
 I'm Kanmani. I'm a full time housewife. Providing babysitting service to take care of your baby. I'm at Taman Mutiara Rini Johor Bahru.i have my own 3 years old baby girl. So  I will take care of you child as my own if you need more detail pls contact me thru hp 0129774289
  • Babysitter & Nanny in Johor Bahru
 
Gelang patah, Skudai
 
 
Looks like you are not yet CityBase member

Signup to start buying/selling

Created in 0.8908789158 seconds