Home appliances in Malaysia 1 - 30 of 1003
 
Item: Sanyo Oven Toaster Description: Upgrage dr toaster biasa dan condition masih baru. Quantity: 1pcs Price: RM 150 Postage Charge: RM30 COD: JB Untuk sebarang pertanyaan Person: Hamid (0197755495) email: 5furnitureent@gmail.com
  • Price MYR
  • 150
 
 
-Japan LASER DISC & LASER KAROAKE Player -Imported Pioneer, Quiet library,soft whisper -High End Quality Sound Equipment
  • Price MYR
  • 430
  • Electronics in Johor Bahru
 
 
 
Voice Activated System Reporter or student use -Japanese Brand -tambahan rm 15 utk pos -keadaan seperti dalam gambar -harga boleh dirunding -sila hubungi melalui sms/telefon -boleh ambil sendiri di area JB
  • Price MYR
  • 95
  • Electronics in Johor Bahru
 
 
 
SYARIKAT KAMI MENJUAL AIRCOND TERPAKAI PELBAGAI JENAMA SEPERTI, YORK, NATIONAL DAN LAIN-LAIN DENGAN HARGA BERMULA DARI RM400.HARGA MENGIKUT BERAPA HP AIRCORD.PEMASANGAN PULA...JIKA BERMINAT..HARGA PEMASANGAN BERMULA DARI RM 180 KE ATAS.PENAMBAHAN HARGA MENGIKUT JARAK AIRCOND. KAMI JUGA ADA MENJUAL SEMUA JENIS AIRCOND BARU..DENGAN HARGA ...
  • Price MYR
  • 400
  • Electronics in Johor Bahru
 
 
 
kami adalah pembekal barangan terpakai.sesiapa yang ingin berniaga barangan terpakai. barangan kena ambil sendiri. barangan seperti tv,mesin basuh,peti ais,set sofa,kipas angin, modal untuk lori 3 tan adalah rm 4k. boleh call en nas 016-7016102 seluruh malaysia.
  • Electronics in Johor Bahru
 
 
 
RANDO DIASTAR Swiss 114.0391.3 ** Scratchproof ** Watersealed ** Battery type Real item. Price can be nego. For serious buyer only. Call for viewing item: 016 525 1339
  • Price MYR
  • 1,258
  • Electronics in Johor Bahru
 
 
 
dealer wanted in johor,0167363602 malam
  • Price MYR
  • 240
  • Electronics in Johor Bahru
 
 
 
Dibeli pada akhir 2006
  • Price MYR
  • 150
  • Electronics in Johor Bahru
 
 
 
menjual alat keselamatan alarm system dan cctv system
  • Price MYR
  • 1,000
  • Electronics in Johor Bahru
 
 
 
KELEBIHAN BIOZONE FOOD PURIFIER. * Selamat * Keberkesanan menyingkirkan bahan-bahan pencemaran * Pemuliharaan nutrien * Mesra Alam * Penjanaan ozon yang konsisten * CIRI-CIRI PRODUK. * 100% Tiub silikon bergred medikal. * Batu seramik bergred tinggi. * Mudah dibawa dengan menggunakan empat mod pengawal masa mikropemproses untuk menentukan ...
  • Price MYR
  • 17,500
 
 
salam kepada anda yang ingin memula kan perniagaan membakar roti saya ada oven eleterik tiga tingkat untuk di jual rm9000 tidak termasuk perhantaran kalau nak suruh saya hantar kena tambah rm1000 lagi lima bulan sudah saya beli oven ni rm30.000 untuk buat bisnen bakar kuai raya saya baru guna sekali lepas tu dah tak guna sampai sekarang .kepada yang nak ...
  • Electronics in Gurun
 
 
 
visit www.saver.com.my for more details of our products
  • Electronics in Gurun
 
 
 
harga RM80.00.sila tambahkan rm10.00 utk kos penghantaran.harga pasaran rm120.00. berminat sila email di zuan5057@streamyx.com phone no(sms):-013-7567226
  • Price MYR
  • 90
 
 
PARAMETER o Size : 170X32X70(cm) o Main rotor :31mm o Impetus battery : 3.7VmAh Li-Poly o Omni-directional flight:forward,left/right turn ascending,descending,convolution function Jika berminta hubungi Othman h/p 0137155846 atau e-mail : wangios@yahoo.com.my
 
 
Description : A high accuracy and automatic currency counter
  • Price MYR
  • 1,050
 
 
JOM TENGOK DULU..BERMINAT HUBUNGI SYA (HALIMAH-0172088497)
 
 
USED IPAD (3 MONTHS) 64G WIFI 3G BOX FOR SALE EXCELLENT CONDITION. WITH SCREEN PROTECTOR AND LEATHER COVER. ALREADY JAILBREAK- DOWNLOAD GAMES APPS FOR FREE RM1,600.00 NETT (LOWYAT PRICE - NEW - RM2,100.00) SMS - JACK SPARROW (CELCOM2622063) COD SETIAWANGSA KL
  • Price MYR
  • 1,500
  • Electronics in Kuala Lumpur
 
 
 
tv 29" panasonic jenis flat skrin [x berat sgt] good condition dijaga cermat , semua button function ok. nak jual harga rm 360 tv wide skrin 29" LG flatron jenis semi plasma [dpn dan sisi mcm plasma, cuma bhgn tengah blkg je mcm tv biasa] nampak mcm baru psl pakai sekejap je dan jarang tgk tv. nak jual harga rm 490 nak raya ni, apakata ganti tv baru.....meriah ...
  • Price MYR
  • 380
  • Electronics in Kuala Lumpur
 
 
 
Over-exposure to computer usage can cause you a host of health problems such as eye-strain, headaches, miscarriages, tumors, etc. Find out how a Malaysian-made device can help eliminate almost 100% of computer radiation...OSIDUN Computer Radiation Reducer.
  • Price MYR
  • 528
  • Electronics in Kuala Lumpur
 
 
 
-increase your signal strength by 5x (aprox 800meters) -easy to use(plug and play) -free delivery in melaka town -to purchase sms me 016-6487428
  • Price MYR
  • 160
 
 
Kepada sesiapa yang berminat sila hubungi 012-2870095
  • Price MYR
  • 450
 
 
kipas angin, Fuji Air, Model Fc 650.
  • Price MYR
  • 260
 
 
Nano Digital Stove, Model YMS3300. 2800W, it is good and environmental friendly and safety used.
  • Electronics in Seremban
 
 
 
hye.... Pada sesiapa yang ingin mencari linguaphone dengan harga rm2000...boleh hubungi saya 014-7299745...Barang masih dalam keadaan baik dan masih baru lagi....terima kasih
  • Electronics in Seremban
 
 
 
Mesin sulam Janome Memory Craft 300e untuk di jual pada harga RM4500. Berkeadaan baik, jarang di gunakan. Rebut peluang pada harga berpatutan.
  • Price MYR
  • 4,500
  • Electronics in Seremban
 
 
 
Salam...saya nak jual cdi ni...masih dalam keadaan baik...sesiapa berminat sila hubungi saya...tqvm olx...
  • Price MYR
  • 170
 
 
hai semua, Sesiapa memerlukan Calculator scientific Casio 570ms semurah RM31 sila sms/email saya Hairol 0199810601 / cbm8678@yahoo.com. Ia digunakan pelajar sekolah menengah SPM & PMR hingga ke kolej dan Universiti!. Bukan terpakai! tapi MASIH baru/baik masih dalam kotak. Penghantaran POS LAJU (tambah RM3 sahaja) sehingga ke rumah.
  • Price MYR
  • 31
  • Electronics in Kuantan
 
 
 
Saya ada 3set modem broadband second hand model-E1552(rm70x1) dan 2set model-E1762(rm90x1) untuk dijual.Sesiapa yang berminat bolehla menghubungi saya di no-0125098783(yusuf).Kesemuanya dalam keadaan baik.
  • Price MYR
  • 90
 
 
HDD Seagate SATA 160GB new one. want to sell because got extra. not used. still in the package. offer RM100 only!! sms or email me if interested.
  • Price MYR
  • 100
 
 
I have a second hand used: MULTI Grinder Brand: Buppola Model CW23, 350W In good condition Offer Price: RM600 Payment: Cash Location: Menglembu, Ipoh, Malaysia Interested please contact : Mr Lim H/P: 012-5086140
  • Electronics in Ipoh
 
 
 
 
Looks like you are not yet CityBase member

Signup to start buying/selling

Home appliances - Malaysia, Electronics - Malaysia, For Sale - Malaysia

Created in 3.2483348846 seconds