Malaysia > Classifieds in Malaysia > Community in Malaysia > Community Activities in Malaysia
Mencari in Malaysia 1 - 24 of 24
 
Saya tgh mencari bilik untuk disewa di tawau..kalau boleh berdekatan dengan hospital tawau..untuk tinggal selama seminggu sahaja..dari 11dec hingga 17dec...tolong inform saya kalau ada..penting... T
 
 
SELAMAT SEJAHTERA ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA KAMI SEDANG mencari SESIAPA SAHAJA X KIRA UMUR YANG BERMINAT UNTUK MENYERTAI KAMI SEBAGAI AGEN..SEBULAN RMXXXXX.00... JANGAN L
 
 
Dulu masa sekolah ada band xder gitar... Skrg dah kejer, bandmate semua pg jauh... Kat rumah ak ad gitar 2bijik, basssebijik.. Takder kwn nk jamm... Sesiape yg dh keje yg mempunyai isu mcm aku... Lets meet n share the
 
 
sy seorang drummer..nak kata power sangat tu boleh la..sume lagu layan kecuali metal core or hard core mmg tak main..xde feel..kalau nak main majlis knduri kawin pun boleh..ape2 contact je..
 
 
 
 
saya mencari rumah sewa teres area bayan baru anggaran ssebulan rm300-rm500 A.S.A.P. kemasukan awal bln febuari...jika ada email/call saya A.S.A.P. TQ.
 
 
ada sesiapa yang sudi sila contact no dibawah
  • Community Activities in Kuala Lumpur
 
 
 
Salam, saya sedang mencari pengasuh untuk anak saya berumur 2 tahun dan 4 tahun yang boleh datang ke rumah di Kg. Pandan 1 dari pukul 8a.m isnin - jumat . Bayaran boleh dirunding. sila hubungi Hamdan 013-9563487 jika anda berminat.
  • Community Activities in Kuantan
 
Kg. Pandan 1, Kuantan
 
 
layari laman www.go.my-tm.biz baca dengan teliti dan call 0199501019
  • Community Activities in Kuantan
 
 
 
SELAMAT SEJAHTERA ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA KAMI SEDANG mencari SESIAPA SAHAJA X KIRA UMUR YANG BERMINAT UNTUK MENYERTAI KAMI SEBAGAI AGEN..SEBULAN RMXXXXX.00... JANGAN LEPASKAN PELUANG YANG TERHEBAT DI ABAD INI... JIKA BERMINAT PASTIKAN ANDA SMS/CALL KAMI DI : 0124969524
  • Community Activities in Kuala Lumpur
 
 
 
Layari website Nujum 4D di http://nujum4d.webs.com dan saksikan sendiri kehebatan ahli memenangi pertaruhan setiap minggu! Pelbagai software di jual bagi membantu anda memenangi ribuan ringgit. Teknik mencari digit berpotensi serta lain-lain kaedah.
 
 
assalamualaikum..saya memerlukan pengasuh bayi lelaki saya berumur 3 bulan secepat mungkin. jika sesiapa berminat boleh menghubungi 01113213010
 
 
Salam, pengasuh bayi perempuan 6 bulan diperlukan sekitar bulan Disember 2014 di kawasan sekitar Percint 5 . Boleh hubungi Muhammad 011 21574811 / 019 391 3341.Semoga urusan ini dipermudahkan dan diberkati olehNya. Amin
  • Community Activities in Putrajaya
 
Percint 5, Percint 5
 
 
Saya mencari pengasuh di area forest heights/senawang/seremban untuk menjaga 2 orang anak saya yang berumur 2thn dan 3 tahun.kepada sesiapa yang berminat boleh menghubungi saya 019-6540808 (zarifah) atau 019-6620806 (faizal) dengan kadar yg segera.
 
senawang, forest heights
 
 
saya anisa berumur 18 tahun membuat kerja sambilan dan full time sebagai pengasuh di mana saya ingin mencari wang sampingan. saya berpengalaman menjaga bayi dan kanak2 . jika anda ingin menggunakan khidmat saya sila hubungi sy, whatsapp 01116677459. kadar bayaran bermula RM 350 hingga RM450 per seorang selama sebulan. saya hanya bekerja dari isnin ...
  • Community Activities in Putrajaya
 
sepang, cyberjaya, kota warisan
 
 
saya sedang mencari line up untuk new band....saya vocalis area kajang,bangi,,semeyih hubungi....mamat 0134707444 email....laroz_sefwan@yahoo.com
 
 
saya ingin mencari van/bas sekolah yang lalu di kawasan bandar seremban untuk pengangkutan anak saya di sekolah yayasan as-sofa di belakang muzium negeri...kepada pengusaha bas atau van sila hubungi saya segera
  • Community Activities in Seremban
 
malaysia, AMPANGAN
 
 
saya mencari pengasuh bayi 8 bulan,bayi perempuanpagi start 6.15am-7.30pmisnin-jumaatRM300sanggup hantar ke rumah pengasuh di sekitar bandar mahkota cheras, batu 9,bandar tun husein on .
 
pangsapuri teratai, Bandar Mahkota Cheras
 
 
saya sedang mencari anak angkat yang berusia 0-1thn untuk dijaga seperti anak sendiri.kalau boleh anak lelaki. sesiapa yang tidak mampu untuk menjaga sila hubungi saya dengan segera 012-6976906 fazly
  • Community Activities in Kuala Lumpur
 
 
 
saya sedang mencari anak angkat yang berusia 0-1thn untuk dijaga seperti anak sendiri.kalau boleh anak lelaki. sesiapa yang tidak mampu untuk menjaga sila hubungi saya dengan segera 012-6976906 fazly
  • Community Activities in Kuala Lumpur
 
 
 
hye u all, sy mencari teman istimewa, teman berdating atau kawan perempuan sahaja, untuk menemani sy yang keseorangan yang berumur 18 to 25 only.
 
 
AssalamualaikumsTOPIC REVIEW: mencari PENGASUH BAYI ATAU TASKA DI BBSTRe: mencari pengasuh bayi atau taska di BBST by norhanisa96 » Today, 16:47ssalamualaikum, Saya Puan Nissa Dari Sepang, seorang suri rumah sepenuh masa.Saya membuat baby sitting service di rumah saya di bantu oleh beberapa orang pekerja. Perkhidmatan brmula March ...
 
Salak tinggi, salak tinggi sepang klia
 
 
AssalamualaikumsTOPIC REVIEW: mencari PENGASUH BAYI ATAU TASKA DI BBSTRe: mencari pengasuh bayi atau taska di BBST by norhanisa96 » Today, 16:47ssalamualaikum, Saya Puan Nissa Dari Sepang, seorang suri rumah sepenuh masa.Saya membuat baby sitting service di rumah saya di bantu oleh beberapa orang pekerja. Perkhidmatan brmula March ...
  • Community Activities in Sungai Pelek
 
Salak tinggi, salak tinggi sepang klia
 
 
Saya annissa berumur 18 tahun ingin mencari kerja sebagai pengasuh. Saya berpengalaman menjaga bayi dan kanak2... bagi anda yg mencari pengasuh sila whatsapp saya 011166777459. Tapi sy nk bgtaw, sy tinggal di area sepang. Dan sy cumeboleh jaga anak awak di rumah masing2. Bayaran rate bermula dari RM 350 hingga RM 450 sebulan untuk  seorang kanak2 atau ...
  • Community Activities in Putrajaya
 
sepang, nilai, wilayah putrajaya
 
 
 
Looks like you are not yet CityBase member

Signup to start buying/selling

Mencari - Malaysia, Community Activities - Malaysia, Community - Malaysia

Created in 2.3141019344 seconds