Motor in Malaysia 1 - 30 of 86
 
Harley-Davidson Sportster Iron XL 883 N unregister 2012
Harley-Davidson Sportster Iron XL 883 N unregister 2012 ** Manufactured year 2012 ** Unregister ** Import from Japan ** Very low mileage ** Every things in original and good condition ** Red colour ** Just selling with the lowest price RM65800 ** Please, if you are interest , just drop by to our showroom ** View to belive **** Interest please contact **** >>> ...
  • Price MYR
  • 65,800
 
Beside Chinese Tamper, cheras
 
 
asalamualaikum sesapa yg ada moto rxz yg murah bawah rm2000 pm sy di 0195678928 urgent untuk kegunaan harian harap moto tu dlm keadaan baik dan semua cukup lengkap
 
 
 
 
saya mencari motor ex5 second hand.sesiapa ingin jual boleh contact saya di 0126831737
 
 
Model: Honda CB 125T twin Tahun: 1978 Mencari Owner baru yg berminat dengan motor Klasik. Geran masih ada. Jangan risau tentang harga...boleh nego lagi...
  • Price MYR
  • 15,000
 
 
cari rxz secong .. bajet 1500 ja.. harap pm scpat munggkin
  • Price MYR
  • 1,500
 
 
ada sesiapa nak sewa motor sekitar Kl blh hubungi saya 0193681195 baha http://klrental.webs.com
  • Motorcycles in Kuala Lumpur
 
 
 
saya mencari motor ex5 second hand.sesiapa ingin jual boleh contact saya di 0126831737
  • Motorcycles in Kuala Pilah
 
 
 
Fz 150 converted to r15 tip top condition
motor FZ150 converted R15 untuk dijual... millage baru 10000km....free accident.. baru lepas service dan tukar tayar baru.. condition
  • Price MYR
  • 12,000
 
 
meter nsr 150 R
meter honda nsr 150 r original motor masih berfungsi dengan baik lokasi seri kembangan
  • Price MYR
  • 180
 
 
Slm, sy ada satu motor mz moskito.... sy nak sewakan terutama kpd student atau tourist shj.... bg sesiapa yg berminat sila hubungi sy 01123269
  • Motorcycles in Kuala Lumpur
 
 
 
lampu depan original motor honda nsr 150 rr masih berfungsi dengan baik lens tiada retak atau pecah wiring masih cantik belum potong
  • Price MYR
  • 150
  • Motorcycles in Balakong
 
 
 
X-Treme X-360 Electric Scooter
X-Treme X-360 Electric Scooter The X-Treme X-360 electric scooter is fast, fun, and jam-packed with standard features. With the help of its 350 watt motor, this bad bo
  • Price MYR
  • 600
 
 
Razor E200 Electric Scooter - Green
Razor E200 Electric Scooter - GreenFull-sized deck and frame and 20cm pneumatic tyres Powerful high torque motor with speeds up to 12 mph Twist-grip throttle offers variable accelerati
  • Price MYR
  • 650
  • Motorcycles in Ulu Tiram
 
 
 
X-Treme Electric Power Assisted Bicycle - Low Cost Street Legal Scooter with Pedals Free S
XB-562 Low Cost Power Assisted Electric Bicycle with 500 watt brushed electric motor, 3 heavy duty (12 AMP) batteries, 36 volts and an oversize seat kit included. The XB-562 comes comp
  • Price MYR
  • 2,400
  • Motorcycles in Kota Bahru
 
 
 
Honda cb400
As-salam... Sebuah cb400 untuk dijual.Keadaan motor amat baik.tujuan jual dah up grade cc. Maklumat lanjut hubungi saya di 0137198558.Harga nego sampai jadi. TQ.
  • Price MYR
  • 7,000
 
 
Ewheel EW-88 450 Watt 48V Electric Trike
A fast, easy to control and long range electric tricycle! The EWheels EW-88 Electric Tricycle Scooter is an innovative 3 wheeled that features an integrated 450 Watt brushless hub motor for optimal range and mobility
  • Price MYR
  • 2,800
 
 
Image EC Mid Wheel Drive Power Wheelchair 2800ECBU-RCL-20, Burgundy
Powerful motors and long-lasting batteries allow your Image EC Mid Wheel Drive Reclining Power Wheelchair to travel farther, over any terrain. The adjustable height, reclining captain's seat features a 360° swivel base, three-quarter seat back with adjustable headrest, and padded
 
 
Razor Dune Buggy
* Compact kids dune buggy with powerful 350-watt electric motor * Reaches speeds of up to 10 mph; 8-inch knobby pneumatic tires * Durable tubular steel frame; padded bucket seat with seatbelt * Hand throttle and brake controls; requires no fuel to run * S
 
 
Honda EX5 dream
P/S: Seldom use because I bought this motor for number plate replacement only.
  • Price MYR
  • 2,800
  • Motorcycles in Kuala Lumpur
 
 
 
ak ada ex5 warna biru tawun 2009,,semua lengkap motor nk lego sbb nak tukar pakai rxz plak..harga bukak rm2700 leh letgo lagi
  • Price MYR
  • 2,700
 
 
YAMAHA TZM PLET NUMBER PDC 43 MOTOR MASIH ONROAD BOLEH RUNDING JIKA BERMINAT HUBUNGI SAYA- AHMAD DITALIAN 0125465009
  • Price MYR
  • 5,000
 
 
YAMAHA TZM PLET NUMBER PDC 43 MOTOR MASIH ONROAD BOLEH RUNDING JIKA BERMINAT HUBUNGI SAYA- AHMAD DITALIAN 0125465009
  • Price MYR
  • 5,000
  • Motorcycles in Taiping
 
 
 
Salam semua.Motor V max saya hendak di jual. Butiran seperti dibawah. Buatan. Yamaha Model: VMX12 Warna: Seperti dalam gambar Tahun:1990 Tarik pendaftaran:1994 Harga:rm36500 (nego) Sebab nak jual: nak rasa yg lain plak Berminat boleh call :019 678 0908
  • Price MYR
  • 36,500
 
 
An antique Honda motorbike C70 year 1976 for sale. The future owner has the opportunity to make over the whole motor and get a super nice number JUISS or JUI 55. In mandarin, JUI 55 means lots of water (money) Contact me for further detail.
  • Price MYR
  • 7,800
 
 
Yamaha LC135 2008 model for sale. One Owner, Low Mileage (17500KM). Interested persons can call or email me. motor can view at Nilai. Only serious buyers.
  • Price MYR
  • 5,200
 
 
Motor weekend.... Well maintained...kilat.... Minat? Call / sms :012-6181810
  • Price MYR
  • 29,999
 
 
sebiji yamaha tzm untuk dijual ....condition cantik...warna biru...pada yang berminat sila hubungi saya untuk melihat motor...
  • Price MYR
  • 3,200
  • Motorcycles in Kuala Lumpur
 
 
 
motor dalam keadaan baik lagi, engine nice condition, smooth running. road tax masih hidup last tahun ni. berminat boleh datang tengok sendiri & boleh nego lagi call/sms=0122825471
  • Price MYR
  • 2,000
 
 
plat motor kbg 9035.harga adalah muktamad.sebarang tawar menawar tak akan di layan.sesiapa berminat boleh hubungi saya.siapa cepat dia dapat.anda boleh menguji dahulu motorsikal yang saya akan jual itu.
  • Price MYR
  • 1,500
 
 
 
Looks like you are not yet CityBase member

Signup to start buying/selling

Motor - Malaysia, Motorcycles - Malaysia, Vehicle - Malaysia

Created in 1.1471920013 seconds